Autojen ovelta ovelle palveluna

Kawa Auto Oy on autonkuljetusten kokenut ammattilainen Lopella. Hoidamme kuljetukset nopealla aikataululla asiakkaan tarpeen mukaan.

 

Lue lisää palveluistamme ja käänny puoleemme, kun etsit luotettavaa kuljetusliikettä hoitamaan autonkuljetustarpeesi.

Kuljetamme kaikenlaiset henkilö- ja pakettiautot

Kuljetamme sekä henkilö- että pakettiautot turvallisesti ja luotettavasti perille asti. Kuljetamme uudet autot yksityishenkilöille, autoliikkeisiin sekä liikkeiden välillä. Myös vaihtoautot siirtyvät kyydissämme vaivattomasti ja nopeasti autoliikkeestä toiseen. Tiedustele meiltä myös autojen kuljetuksista autoliikkeestä suoraan asiakkaan kotiovelle! Palveluihimme kuuluvat myös erilaisten esittelykiertueiden ja tapahtumien autonkuljetukset.

Tilaa kuljetus

Laadukkaan kaluston voimin

Kalustomme koostuu uudehkoista kuljetusrekoista, jotka täyttävät Euro 5 - ja Euro 6 -päästöluokitukset. Rekkoihimme mahtuu 8–10 autoa per kuorma.

 

Korkealaatuinen ja ajanmukainen kalusto yhdessä ammattitaitoisten kuljettajien kanssa varmistavat palveluidemme luotettavuuden. Hoidamme kuljetukset aina asiakkaan kanssa yhdessä sovittua aikataulua noudattaen, turvallisesti perille asti. Kun tilaat autonkuljetuksen Kawa Auto Oy:ltä, sinun ei tarvitse varautua yllättäviin muutoksiin, vaan kuljetettavat autot ovat kohteessasi juuri silloin, kun kuuluukin.

Kysy lisää

Ota meihin yhteyttä ja tilaa kuljetus

Kun etsit luotettavaa kuljetusliikettä hoitamaan tarvitsemasi autonkuljetuksen, käänny puoleemme. Kawa Auto Oy toteuttaa autojen kuljetukset Lopen toimipisteeltään käsin ympäri Suomen.

 

Toivomme ensimmäistä yhteydenottoa sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit myös soittaa, olemme tavoitettavissa puhelimitse arkisin kello 9–17. Mikäli toivot tapaamista, otathan meihin yhteyttä ennen saapumistasi varmistaaksesi paikallaolomme.

Katso yhteystietomme

Tutustu toimintaamme ja kalustoomme kuvagalleriassa